Borongan CE Hot Sale Kids Bikes 12 14 16 inci Barudak Sapédah

Katerangan pondok:

Sapédah olahraga barudak, perjalanan anu pikaresepeun.Fitur na: awak bertulang, ban thickened anti skid, struktur triangular stabil, korsi adjustable / stang, panutup ranté dibungkus, sistem rem dual lemes.Naék kareta perang sareng angkat pikeun ngajalajah dunya énggal langsung.


Rincian produk

Prosés Pangiriman

Prosés Produksi

Tag produk

Modél UBK-064
Pigura Hi-sapuluh pigura Steel
Garpu hareup Hi-sapuluh Steel hareup garpu
Rims Aluminium alloy pasisian
Ban sapédah Ban Udara Karét, A/V
Ukuran kabayang 12″/14″/16″/18″/20″
Roda Latihan Sumuhun
marake Rem caliper hareup, Rear band rem
Jinis pigura Bingkai teuas
Sadel Sadel kualitas luhur
Tabung korsi Baja karbon luhur
LOGO stiker cai
Umur Barudak 3-12 Taun
Beurat kotor 12 kg
Beurat bersih 10 kg

Fitur na: awak bertulang, ban thickened anti skid, struktur triangular stabil, korsi adjustable / stang, panutup ranté dibungkus, sistem rem dual lemes.
Dikuatkeun pigura baja karbon tinggi: Struktur stabil triangular leuwih aman jeung beban-bearing, baja karbon kualitas luhur, jeung bahan berehan dipaké.

Wholesale CE Hot Sale Kids Bikes 12 14 16 Inch Children Bicycle (4)

Hareup jeung pungkur dual rem bisa eureun nalika rék, sistem marake dual leuwih aman, rem caliper hareup jeung rem nyekel pungkur, operasi anu basajan, sarta ngerem sénsitip.

Wholesale CE Hot Sale Kids Bikes 12 14 16 Inch Children Bicycle (1)

Struktur triangular stabil: Kalawan kabayang bantu pikeun nyaimbangkeun struktur triangular, éta moal ragrag leuwih lamun bade lempeng, sarta moal gulung leuwih nalika péngkolan, sahingga leuwih aman pikeun numpak.Roda bantu anu tiasa dicabut pikeun nyumponan kabutuhan murangkalih dina tahap anu béda.
Ban anti skid sareng tahan ngagem, nyerep shock stabil sareng henteu bumpy, roda pneumatik kuat kandel, cengkraman anu kuat, résistansi skid anu saé, résistansi rendah, langkung tahan ngagem.

Wholesale CE Hot Sale Kids Bikes 12 14 16 Inch Children Bicycle (2)

Desain handlebar Checkered, teu gampang layu atawa leuwih aman, desain checkered leuwih geulis tur leuwih nyaman pikeun nanganan.

Wholesale CE Hot Sale Kids Bikes 12 14 16 Inch Children Bicycle (3)

Desain pedal suku ngalegaan, fléksibel sareng henteu gampang macét, anti slip sareng desain lambar reflektif pikeun mastikeun kasalametan murangkalih.
Panutup ranté bungkus luar: suku calana/tali sapatu henteu gampang napel, panutup pinuh langkung aman sareng ngajaga suku leutik orok.
Kandel Spons Sadel Lemes: Lemes, kandel, nyerep shock.Desain sadel bungkus ergonomis, jerona kandel ku keusikan bolu, sareng orok moal bosen linggih kanggo waktos anu lami.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Delivery Process Delivery Process

    Production Process Production Process Production Process

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami