Sapédah Jalan

  • Road Bike China Manufacturer Wholesale Aluminum 700c Racing Bicycle

    Jalan Sapédah Cina Produsén borongan Aluminium 700c Balap Sapédah

    Pikeun sapédah anu saé dina jalan anu mulus sareng jalan kokotor, UBR-001 mangrupikeun pilihan anu bijaksana.Sederhana, gancang, dipercaya, sareng panginten sapédah jalan alloy aluminium anu paling keren anu kantos urang damel.Lightweight, gancang, jeung stabil dina waktos anu sareng, nalika jalan mimiti jadi bumpy, éta méré Anjeun langkung confidence.Kualitas luhur pigura alloy aluminium, dilengkepan garpu hareup alloy aluminium, mere Anjeun tunggang gancang, yakin tur dipercaya.

  • Factory Wholesale OEM Road Bike 700c 16/18 Speed carbon fiber Racing Bicycle

    Pabrik borongan OEM Jalan Sapédah 700c 16/18 Speed ​​serat karbon Balap Sapédah

    18-speed mobil serat karbon jalan ieu dicirikeun ku awak lightweight sarta routing internal.This UBR-002 ieu dilengkepan transmisi Shimano RD-3000, nu brings kinerja nilai-pikeun-duit, roda alloy aluminium awét, nyaman VELO jalan sela kami. , Jeung pinuh ditangtayungan Prowheel aluminium alloy Chainweel.Lightweight, gancang, sarta stabil dina waktos anu sareng, nalika jalan mimiti jadi bumpy, méré Anjeun leuwih kapercayaan.