Jalan Sapédah Cina Produsén borongan Aluminium 700c Balap Sapédah

Katerangan pondok:

Pikeun sapédah anu saé dina jalan anu mulus sareng jalan kokotor, UBR-001 mangrupikeun pilihan anu bijaksana.Sederhana, gancang, dipercaya, sareng panginten sapédah jalan alloy aluminium anu paling keren anu kantos urang damel.Lightweight, gancang, jeung stabil dina waktos anu sareng, nalika jalan mimiti jadi bumpy, éta méré Anjeun langkung confidence.Kualitas luhur pigura alloy aluminium, dilengkepan garpu hareup alloy aluminium, mere Anjeun tunggang gancang, yakin tur dipercaya.


Rincian produk

Prosés Pangiriman

Prosés Produksi

Tag produk

Modél UBR-001
laju 14/16/18 kagancangan
Pigura BLD Aluminium Jalan pigura
Garpu hareup BLD Aluminium Jalan garpu
Rims alloy aluminium
Ban sapédah 700C
handelbar& gagang alloy aluminium
Sapédah derailleur Shimano RD-A070 / RD-3000
marake rem DISC / rem C
Hub DHQ HBB01 alumunium
Pedal alloy
Tabung korsi alloy aluminium
Chianwheel alloy HaoMeng
Sadel VELO ROAD Sadel
Bagian sirah NECO
Ranté YBN D9 speed / speed D8
Sadel VELO jalan sapédah
Kurung handap NECO

 Road Bike China Manufacturer Wholesale Aluminum 700c Racing Bicycle  Road Bike China Manufacturer Wholesale Aluminum 700c Racing Bicycle

Ieu cocog pikeun commuting urban jeung outings.Shimano derailleur Mastikeun katepatan tina speed shift, anjeun bisa milih 14/16/18 design speed, Awak dijieunna tina alloy aluminium lightweight sarta dilas ku skala lauk.Pigura anu lampu sarta exquisite kalawan rigidity.The tinggi pigura adopts tinggi-grade cét baking éléktrostatik, sanggeus tilu nyemprot sarta tilu cét baking, opat prosés, éta moal diudar keur lila time.700C tinggi-péso roda angin-megatkeun, Aluminium alloy rims nyieun tunggang lighter.Shimano RD-3000 / Shimano RD-2000 / Shimano RD-A070 Sistim speed Variable, Kalawan Shimano shifting dial ramo katuhu, shift tunggang hiji shift jeung hiji gear, nu leuwih tepat jeung lemes, tanpa stuttering , Sarta kanyamanan tunggang sakabéh nyaéta better.Sensitive Sistim ngerem: The hareup jeung pungkur rem disc mékanis anu dilengkepan husus ngaropéa rem levers pikeun bikes jalan, nu boga pangaruh ngerem kuat tur sensitipitas tinggi.Genep paku ngonci cakram, sareng pangaruh dissipation panas gancang, mastikeun kasalametan tunggang.Aya ogé rem Caliper pikeun anjeun milih ti. Desain cecekelan bending profésional, cekelan anu nyaman, rupa-rupa metode gripping pikeun adaptasi sareng kaayaan jalan anu béda-béda, ngawasaan sikep cengkraman anu béda tina cecekelan bending tiasa ngaleungitkeun kacapean pigeulang, taktak, beuheung. jeung bagian séjén, sahingga nyaman jangka panjang riding.Road sapédah olahraga sela, beungeut kulit waterproof, ngusap garing.Tabung korsi alloy aluminium hampang beurat sareng kakuatan anu luhur.The aluminium alloy gancang release korsi tube clamp bisa nyaluyukeun jangkungna korsi iraha wae.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Delivery Process Delivery Process

    Production Process Production Process Production Process

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami