Produk News

  • How to ride a bike properly

    Kumaha naék sapédah anu leres

    Sapertos nyaluyukeun korsi anjeun sateuacan nyetir mobil, nyaluyukeun korsi anjeun mangrupikeun léngkah anu munggaran sateuacan naék.Tapi éta gampang pikeun mopohokeun yén aya dua léngkah basajan: Saluyukeun jangkungna korsi jeung posisi korsi.Saluyukeun heula jangkungna korsi Nalika suku pencét titik panghandapna, sudut antara ...
    Maca deui
  • The advantages of riding a bicycle

    Kauntungannana naék sapédah

    Sapédah mangrupikeun alat transportasi anu paling ramah lingkungan dina ngadukung kahirupan rendah karbon.Éta henteu ngan ukur tiasa olahraga awak, tapi ogé ngajaga lingkungan.1.Bersepeda mangrupa salah sahiji parabot pangalusna pikeun overcoming masalah jantung.Langkung ti satengah maotna di dunya disababkeun ku jantung ...
    Maca deui
  • How to buy a bike for novice cyclists

    Kumaha meuli sapédah pikeun cyclists novice

    Anu mimiti, klasifikasi sapédah, sapédah umumna dibagi kana sapédah gunung, sapédah jalan, mobil maot, gerbong stasion, luang kota sareng saterasna.Salajengna, urang ngobrol ngeunaan kumaha carana milih bikes sorangan.01. Kualitas.Salaku jenis suplai jangka panjang, anu kuat tur du ...
    Maca deui