Warta Industri

  • The future trend of bicycle development.

    Trend kahareup ngembangkeun sapédah.

    1. Sapédah kargo masa depan Sapédah kargo masa depan bakal ditulungan sacara listrik atanapi listrik pinuh.Beuki loba kolot anu ngagunakeun sapédah pick-up pikeun ngajemput budakna.Konstruksi anu stabil, sinyal péngkolan anu terang sareng panyalindungan hujan terpadu ngajantenkeun sapédah kargo aman sareng nyaman ...
    Maca deui
  • China’s bicycle exports have soared since the outbreak

    Ékspor sapédah Cina parantos ningkat saprak wabah

    Beijing, 7 Mei (Reuters) - Produksi sapedah Cina urang geus dipigawé niatna, nurutkeun laporan ku Latin American News Agency Beijing on May 5. Data némbongkeun yén dina tilu bulan mimiti taun ieu, kaluaran usaha Cina luhur skala tambahan sepeda...
    Maca deui