Trend kahareup ngembangkeun sapédah.

1. The sapédah kargo tina mangsa nu bakal datang
Sapédah kargo masa depan bakal ditulungan ku listrik atanapi listrik pinuh.Beuki loba kolot anu ngagunakeun sapédah pick-up pikeun ngajemput budakna.Konstruksi anu stabil, sinyal péngkolan anu terang sareng panyalindungan hujan terpadu ngajantenkeun sapédah kargo aman sareng nyaman.

2. Puseur angkutan barang jeung opat roda angkutan bicycles
Sapédah angkutan barang roda opat mawa bungkusan ti pusat angkutan ka daérah pakotaan anu padat.Hatur nuhun kana ningkat infrastruktur Ngabuburit, bungkusan bisa dikirimkeun gancang tur aman ka konsumén.Naha éta merenah: Kurir komunikasi sareng konsumén via head-up mintonkeun sarta ngahontal perjangjian on pangiriman.

The future trend of bicycle development

3. Énergi hidrogén
Hidrogén nyaéta sumber kakuatan pikeun sapédah angkutan jarak jauh.Sapanjang jalan aya mesin vending anu tiasa gancang ngagentos botol hidrogén kosong sareng pinuh.Infrastruktur sapédah ogé kalebet titik jasa, réstoran sareng hub transportasi dimana anjeun tiasa ngalih tina sapédah ka kendaraan listrik atanapi hidrogén.

4. rupa-rupa konfigurasi sapedah kargo
Sapédah kargo anu katutupan aya dina sababaraha jinis: pikeun mawa hiji atanapi langkung jalma, sareng roda dua, tilu atanapi opat, nganggo atanapi henteu nganggo rohangan bagasi.Sapédah kargo otomatis mangrupikeun hal anu paling umum di dunya.

5. Meunang dina jalur sapédah langsung ti wewengkon padumukan
Komuter tiasa naék sapédah gancang sareng sapédah kargo kana jalur sapédah ti daérah padumukan.Bisa ngarambat dina 45km/jam dina perjalanan panjang.Desain sapédah-speed tinggi padet, sleek sarta unik, tapi teu ngan ngeunaan penampilan.Kasalametan pengendara mangrupikeun hal anu paling penting.


waktos pos: Dec-11-2021