Kumaha naék sapédah anu leres

Sapertos nyaluyukeun korsi anjeun sateuacan nyetir mobil, nyaluyukeun korsi anjeun mangrupikeun léngkah anu munggaran sateuacan naék.Tapi gampang pikeun mopohokeun yén aya dua léngkah saderhana:

Saluyukeun jangkungna korsi jeung posisi korsi.

Mimiti saluyukeun jangkungna korsi
Nalika suku hits titik panghandapna, sudut antara anak sapi jeung pingping antara 25 ° jeung 30 °. Sikep manjang sapertos tiasa tumut kana akun kaluaran stampede, tapi ogé moal ngantep gabungan dengkul di stampede alatan Sudut leutik teuing sareng ekstensi kaleuleuwihan disababkeun ku tatu sareng cimata.
Kadua, korsi saméméh jeung sanggeus adjustment posisi

Ieu salah sahiji bagian paling overlooked, sabab ogé relates to tatu dengkul Anjeun.
Saluyukeun cara: mimiti diuk dina cushion, nalika suku dina arah jam 3, lajeng suku hareup "handapeun titik dengkul" handap ku garis vertikal ka katuhu ngaliwatan puseur pedal (nyaéta, aci pedal).Posisi cushion ogé bakal mangaruhan leg saméméh atawa sanggeus trampling kaluaran jeung abrasion dengkul, jadi kudu ati.

How to ride a bike properly


waktos pos: Dec-11-2021