Warta

  • The future trend of bicycle development.

    Trend kahareup ngembangkeun sapédah.

    1. Sapédah kargo masa depan Sapédah kargo masa depan bakal ditulungan sacara listrik atanapi listrik pinuh.Beuki loba kolot anu ngagunakeun sapédah pick-up pikeun ngajemput budakna.Konstruksi anu stabil, sinyal péngkolan anu terang sareng panyalindungan hujan terpadu ngajantenkeun sapédah kargo aman sareng nyaman ...
    Maca deui
  • How to ride a bike properly

    Kumaha naék sapédah anu leres

    Sapertos nyaluyukeun korsi anjeun sateuacan nyetir mobil, nyaluyukeun korsi anjeun mangrupikeun léngkah anu munggaran sateuacan naék.Tapi éta gampang pikeun mopohokeun yén aya dua léngkah basajan: Saluyukeun jangkungna korsi jeung posisi korsi.Saluyukeun heula jangkungna korsi Nalika suku pencét titik panghandapna, sudut antara ...
    Maca deui
  • The advantages of riding a bicycle

    Kauntungannana naék sapédah

    Sapédah mangrupikeun alat transportasi anu paling ramah lingkungan dina ngadukung kahirupan rendah karbon.Éta henteu ngan ukur tiasa olahraga awak, tapi ogé ngajaga lingkungan.1.Bersepeda mangrupa salah sahiji parabot pangalusna pikeun overcoming masalah jantung.Langkung ti satengah maotna di dunya disababkeun ku jantung ...
    Maca deui
  • How to buy a bike for novice cyclists

    Kumaha meuli sapédah pikeun cyclists novice

    Anu mimiti, klasifikasi sapédah, sapédah umumna dibagi kana sapédah gunung, sapédah jalan, mobil maot, gerbong stasion, luang kota sareng saterasna.Salajengna, urang ngobrol ngeunaan kumaha carana milih bikes sorangan.01. Kualitas.Salaku jenis suplai jangka panjang, anu kuat tur du ...
    Maca deui
  • China’s bicycle exports have soared since the outbreak

    Ékspor sapédah Cina parantos ningkat saprak wabah

    Beijing, 7 Mei (Reuters) - Produksi sapedah Cina urang geus dipigawé niatna, nurutkeun laporan ku Latin American News Agency Beijing on May 5. Data némbongkeun yén dina tilu bulan mimiti taun ieu, kaluaran usaha Cina luhur skala tambahan sepeda...
    Maca deui