Tilepan Gunung Sapédah Cina Factory Harga sapedah siklus foldable pikeun Dewasa

Katerangan pondok:

Ieu 26-inci, 21-speed, dual-shock, sapédah gunung foldable boga kasaimbangan sampurna estetika, kaluar-jalan jeung kanyamanan.


Rincian produk

Prosés Pangiriman

Prosés Produksi

Tag produk

Modél UBM-038
Pigura Pigura baja karbon
Garpu hareup kentel shock absorber hareup garpu
Rims alloy magnésium genep péso kabayang terpadu
Ban sapédah Kenda 26″*2.125″
Ranté sapédah roda & engkol Prowheel
Sapédah derailleur shimano
flywheel 7 posisi flywheels
Hub Palin Hub
marake Tongli alloy aluminium rem disc mékanis
Sadel High-grade tinggi elastis full-rojongan high-gloss sela
Tabung korsi Baja karbon luhur
stang Stang datar baja karbon hideung
Batang Batang alloy aluminium thickened
Kaluaran gancang High-grade aluminium alloy 31.8 gecko release gancang

Folding Mountain Bike China Factory Price bicycle foldable cycle for Adults (1) Folding Mountain Bike China Factory Price bicycle foldable cycle for Adults (2) Folding Mountain Bike China Factory Price bicycle foldable cycle for Adults (3)

Foldable jeung kandel pigura cross-nagara, bahan padet, bahan padet, stabilitas alus tina pigura segitiga, bentuk tube kandel jeung kandel, nyerep shock ganda di hareup jeung pungkur, dampak cushioning, alloy aluminium tilepan ngaitkeun, tilepan gancang, gampang dibawa .Ieu 26 inci 21-speed sapédah gunung tilepan boga pigura shock-nyerep dual, The-kakuatan tinggi thickened shock-nyerep garpu hareup, thickened shock absorber, kakuatan kuat, cushioning shock, sarta éféktif nyerep Geter disababkeun ku tunggang.Sapédah gunung gantung sagala rupa bumi ieu ogé ngagaduhan shock buntut lemes pungkur opat-link.Sistem nyerep kejut sacara efektif tiasa nyerep sabagéan ageung guncangan anu dibawa ka awak dina jalan anu bumpy.Sistem gantung opat-link gaduh mékanisme anu stabil sareng henteu gampang ngocok kénca sareng katuhu., Pikeun ngurangan pigura wear.The hareup jeung pungkur mékanis rem disc ganda simulate sistem marake disc mobil, ngerem gampang tur safely.The sela pikeun bikes gunung nyaman jeung durable.Wheels geus spoked roda atawa tilu péso / genep péso / 10 péso magnésium roda alloy bisa dipilih.Ban anti skid gaduh cengkraman anu kuat sareng tiasa langkung saé naek di jalan gunung sareng batu.Sistem shifting téh sénsitip sarta laju bisa dikawasa kalawan bébas, sahingga anjeun ngarasakeun tunggang.senang tina.Warna-warna anu cerah ngajantenkeun tunggangan di jalanan luar biasa.The baking varnish adopts tinggi-grade éléktrostatik baking varnish.Saatos tilu nyemprot sareng tilu baking varnishes, watermark ditandaan di jero, sareng henteu kakeunaan angin atanapi hujan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Delivery Process Delivery Process

    Production Process Production Process Production Process

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami