Pabrik borongan OEM Jalan Sapédah 700c 16/18 Speed ​​serat karbon Balap Sapédah

Katerangan pondok:

18-speed mobil serat karbon jalan ieu dicirikeun ku awak lightweight sarta routing internal.This UBR-002 ieu dilengkepan transmisi Shimano RD-3000, nu brings kinerja nilai-pikeun-duit, roda alloy aluminium awét, nyaman VELO jalan sela kami. , Jeung pinuh ditangtayungan Prowheel aluminium alloy Chainweel.Lightweight, gancang, sarta stabil dina waktos anu sareng, nalika jalan mimiti jadi bumpy, méré Anjeun leuwih kapercayaan.


Rincian produk

Prosés Pangiriman

Prosés Produksi

Tag produk

Modél UBR-002
laju 18/16 kagancangan
Pigura serat karbon
Garpu hareup serat karbon
Rims alloy aluminium
handelbar& gagang alloy aluminium
Ban sapédah 700C
Sapédah derailleur Shimano RD-3000 / Shimano RD-2000
marake Rem caliper
Chainweel Prowheel aluminium
Hub DHQ HB506 aluminium
Tabung korsi alloy aluminium
Chianwheel alloy HaoMeng
Sadel VELO ROAD Sadel
Bagian sirah NECO
Ranté YBN D9 speed / speed D8
Sadel VELO jalan sapédah
Kurung handap NECO
Jepitan alumunium

Serat karbon anu énténg ngamungkinkeun anjeun pikeun numpak sacara bébas.Pigura serat karbon henteu ngan leuwih kuat batan alloy aluminium, tapi ogé korosi-tahan, sarta beurat leuwih handap tina pigura alloy aluminium, nu bakal nyieun tunggang anjeun easy.And bahan garpu hareup na oge serat karbon, sarta lalawanan angin tunggang leuwih leutik.

Factory Wholesale OEM Road Bike 700c 1618 Speed carbon fiber Racing Bicycle (1)

Factory Wholesale OEM Road Bike 700c 16/18 Speed carbon fiber Racing Bicycle

Factory Wholesale OEM Road Bike 700c 1618 Speed carbon fiber Racing Bicycle (4)

Sistem transmisi inti nyaéta Shimano RD-3000, anu diposisikan sacara akurat.Nalika tunggang gear shifting, éta teu nyangkut, sarta kanyamanan tunggang pohara alus.

Factory Wholesale OEM Road Bike 700c 1618 Speed carbon fiber Racing Bicycle (2)

Desain chainring terpadu kerung of Haomeng mertahankeun transmisi efisien dina olahraga tunggang, nyegah akumulasi lebu tanpa usaha wasting, leuwih gampang pikeun mulasara, rides mulus, sarta boga hirup layanan deui.

Factory Wholesale OEM Road Bike 700c 1618 Speed carbon fiber Racing Bicycle (3)

Aluminium alloy caliper marake, struktur basajan, marake leuwih sénsitip, alloy aluminium anti korosi, teu gampang karat, beurat torek, pangropéa merenah tur hirup layanan panjang.

The alloy aluminium DHQ HB506 aluminium hub boga rotasi lemes jeung lalawanan tunggang low.

Naha anjeun mudik ka tempat damel atanapi angkat piknik, anjeun tiasa nyumponan kabutuhan anjeun.

Kami mangrupikeun perusahaan sapédah borongan sareng ékspor profésional, kami gaduh seueur panyalur sapédah, sajumlah gaya lengkep, tiasa pinuh nyumponan kabutuhan anjeun. Kami gaduh pangalaman langkung ti 20 taun dina panalungtikan sareng pamekaran sapédah, produksi sareng kustomisasi.Kami supplier emas Alibaba sarta salah sahiji suppliers sapédah panggedéna di Cina.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Delivery Process Delivery Process

    Production Process Production Process Production Process

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami