Tentang Kami

Hebei Fanghao Sapédah Co., Ltd.

Fokus kana panalungtikan sapédah sareng pamekaran sareng produksi sapédah OEM sareng ODM

Saha Urang

UBCYC GROUP diadegkeun dina 1998. Nu boga opat cabang, Hebei Youbijia Sapédah Co., Ltd jeung Tianjin ZYX sapedah co., Ltd gawé dina ngahasilkeun sapedah.Hebei fanghao sapedah co., Ltd jeung Shijiazhuang juhao Téhnologi Co., Ltd gawé dina exporting.Grup kami mangrupikeun pabrik profésional anu ngahijikeun panalungtikan, ngembangkeun sareng produksi, sareng mangrupikeun salah sahiji pabrik sapedah panggedéna di China.We gaduh dua pabrik, Hiji aya di Zona Pangwangunan Ékonomi Guangzong, kota Xingtai, anu khusus dina sapédah barudak, anu sanés. perenahna di Kacamatan Ékonomi Wuqing, Tianjin, anu khusus dina sapédah dewasa sareng bicycle.We listrik gaduh pangalaman langkung ti 18 taun pikeun ngalakukeun sapédah OEM sareng ODM pikeun konsumén asing.

Produk utama kami kalebet sapédah gunung, sapédah kota, sapédah lipet, sapédah listrik, sapédah gajih, sapédah dewasa, sapédah BMX, sapédah jalan, sapédah budak, sapédah kasaimbangan murangkalih, Sapédah gear maneuh, Sapédah kapal penjelajah Pantai sareng bagian sapédah.

ABOUT US
about us
ABOUT US

Pasar Urang

Dina ngan dua dekade, jalma UBCYC geus nyieun speed ngembangkeun sorangan.Mimitian ti ngahasilkeun sapédah pikeun perusahaan dagang, UBCYC ayeuna parantos ngarengsekeun transformasi megah tina penjualan domestik ka ékspor merek, produk ka ékologi olahraga, anu parantos suksés ngagabung ka eselon munggaran tina kakuatan komprehensif industri sapédah Cina.UBCYCL geus meunang kapuasan jeung amanah konsumén ti sakuliah dunya kalayan produk kualitas luhur na, sikep jujur ​​tur koperasi, sarta usaha tireless jalma UBCYC.Dina panempoan produk kualitas luhur sarta layanan palanggan alus teuing, produk urang diékspor ka luar negeri sarta dipikawanoh di loba pasar.Jeung ngadegkeun jaringan jualan global, outlet geus nutupan Britania Raya, Jérman, Polandia, Peru, Amérika Serikat, Kamboja, Jamaika, Oman, Filipina, India, Taiwan, jeung nagara séjén.Éta parantos ngadegkeun saluran penjualan sareng saluran suplai anu stabil, kalayan volume ékspor taunan ningkat sacara éksponénsial.Nepi ka tungtun taun 2019, volume penjualan taunan UBCYC sareng anak perusahaanna parantos ngahontal langkung ti 280 juta dolar AS.UBCYC terus dilegakeun sarta ngaronjatkeun produk kualitas parusahaan rék dilegakeun pangaruh brand.Ayeuna, merek anu dirarancang sorangan anu kadaptar sareng milik di domestik sareng luar negeri kalebet: Sapédah Barudak, Sapédah Dewasa, Sapédah Listrik.

about us
In just two decades, UBCYC people have created their own development speed. Starting from producing bicycles for trade company, UBCYC has now completed the magnificent transformation from domestic sales to brand export, products to sports ecology, which has successfully joined the first echelon of the comprehensive strength of China's bicycle industry. UBCYCL has won the satisfaction and trust of customers from all over the world with its high-quality products, honest and cooperative attitude, and the tireless efforts of UBCYC people. In view of the high quality products and excellent customer service, our products are exported to overseas and are well-known in many markets. And established a global sales network,outlets have covered the united Kingdom, Germany,Poland, Peru,the United States, Cambodia, Jamaica,Oman, the Philippine, India, Taiwan, and other country. It has established a stable sales channel and supply channel, with the annual export volume increasing exponentially. By the end of 2019, the annual sales volume of UBCYC and its subsidiaries has reached more than 280 million us dollars. UBCYC constantly expand and improve the company's quality products to expand brand effect. Currently, the self-designed brands registered and owned in the domestic and overseas include: Children’s bicycle, Adult bicycle, Electric bicycle.
about us

Keunggulan Kami

Grup kami nyertakeun daérah 25,000 méter pasagi sareng gaduh langkung ti 500 karyawan.Cai mibanda tim manajemen perusahaan canggih tur sistem, kalawan kualitas produk alus sarta tim pariksa kualitas profésional.59% produk diékspor ka luar negeri.Dina raraga pikeun mastikeun kapuasan customer, urang mawa dina alat-alat canggih tur ngalaksanakeun ukuran inspeksi kualitas sampurna dina sakabéh hambalan produksi production.Factory parabot konstruksi: Situs pabrik geus nyetél jeung opat-semprotan jeung lima-dipanggang garis cet, garis bubuk, las mesin. , nyulam pasisian, garis pre-assembly, SKD assembly, bagian, gudang, gudang produk rengse, jsb The total panjang ranté nongkrong di luhur téh leuwih ti 3.000 méter, sarta sakabeh tooling , Equipment, jsb bisa dibandingkeun jeung pausahaan domestik kawentar.kapasitas produksi taunan parusahaan geus ngahontal 2 juta unit ngaliwatan sababaraha reforms.All teknis produk urang geus kaliwat tur diala sertipikat CE SGS BSCI ASTM.

25.000

Wewengkon Pabrik

18+

Pangalaman

500+

Tim

2 Juta

Kapasitas Kaluaran Taunan

Wilujeng Midangkeun sareng Kami

Grup UBCYC bakal langkung aktip dina pamekaran industri sareng bakal nyobian pangsaéna pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu nyugemakeun ka para nasabah internasional anu langkung seueur.Kalayan laju anu stabil sareng padet, UBCYC bakal muka pasar internasional anu langkung lega.Pausahaan urang adhering kana budaya perusahaan "UJI BISNIS DENGAN KAMI DUIT ANDA AMAN" sareng ngajak perusahaan anjeun damel babarengan pikeun nyiptakeun masa depan anu mulya.