Diulasproduk

Grup kami mangrupikeun pabrik profésional anu ngahijikeun panalungtikan, pamekaran sareng produksi, sareng mangrupikeun salah sahiji pabrik sapédah panggedéna di Cina.

Hebei Fanghao Sapédah Co., Ltd.

Ngeunaanus

    UBCYC GROUP diadegkeun dina 1998. Nu boga opat cabang, Hebei Youbijia Sapédah Co., Ltd jeung Tianjin ZYX sapedah co., Ltd gawé dina ngahasilkeun sapedah.Hebei fanghao sapedah co., Ltd jeung Shijiazhuang juhao Téhnologi Co., Ltd gawé dina exporting.

about-us

AnyarKadatangan

Cai mibanda tim manajemen perusahaan canggih tur sistem, kalawan kualitas produk alus sarta tim pariksa kualitas profésional.

PanganyarnaWarta

Tuturkeun kami pikeun apdet